Žijeme jen jednou,otázkou je,kde..

Zima v Torrevieja

21.02.2015 22:23

Prosinec, leden a únor, to je zima v Torrevieja. Počasí je chladné, ve dne kolem 13°- 15°C, v noci nejnižší teploty kolem 6°C. Naštěstí většinou svítilo sluníčko. Byty tady nejsou vybaveny topením, stavěly se jako domy na dovolenou. Až v posledních letech se začaly vybavovat klimatizací, která i topí nebo elektrickými kamny. Většinou jsou ale používána kamna na propan-butan. Ty jsme vybalili v lednu a občas je použili. Jen jsem zapomněla, že v návodu je uvedeno, že při používání kamen se musí často větrat. No a já si na to vzpomněla, až ten první den, kdy jsem je použila a přemýšlela, proč mne tak bolí hlava.  Už se nemůžeme dočkat, až bude zase teploučko. V březnu bude jaro a v dubnu už přijde léto.

Protože nechodíme na pláž, jen na procházky, mám hodně volného času a více a více si uvědomuji, že jsem v důchodu a že bych moc ráda pracovala. Chybí mi ta práce. Celý život jsem pracovala s lidmi, ať už to bylo účetnictví, daně, vzdělávání dospělých nebo poradenství pro malé podnikatele.

Tady bych moc ráda alespoň našla někoho, s kým bych mohla spolupracovat v oblasti realit nebo cestovního ruchu. Nelíbí se mi tady ten přístup některých realitních kanceláří, vadí mi neprofesiálnost. No snad, časem...

www.ekomaostrava.cz

Webové stránky spravuje : Jarmila Weissová

Vytvořeno službou Webnode