Žijeme jen jednou,otázkou je,kde..

8.12.2012

16.12.2012 23:26

To byl krásný, slunečný den. Odpoledne jsem si četla na pláži, na sluníčku bylo určitě tak 25°C a pláž jsem měla jen pro sebe.

Večer doma je už chladno. Byty tady na jihu nemají topení. Na těch pár dnů, kdy jsou večery a noci studenější se to nevyplatí. Koupili jsme kamna na propan-butan a musíme si večer zatopit. Kamna jsou pojízdná, takže je můžeme převézt do místnosti, kde právě jsme. Nevýhodou je, že na ně nejsme zvyklí a musí se při jejich používání větrat.

Každý pátek dopoledne se koná v centru města velký trh, kde se nachází 1500 stánků. Dle informací turistického centra. Město bylo poslední měsíce tak prázdné, parkování žádný problém, ceny za meníčka v restauracích šly dolů až na 7 euro, na spoustě oken nabídky na pronájem nebo prodej, takže jsem si myslela, že tady bude ten klid až moc velký. Ale když jsem se v pátek dopoledne musela prodírat mezi davy koupěchtivých mezi stánky, změnila jsem názor. A cena za menu ? Vyletěla až na 10 euro. Tak jsem poznala, že v prosinci je tady sezóna.

www.ekomaostrava.cz

Webové stránky spravuje : Jarmila Weissová

Vytvořeno službou Webnode